Příměstský plavecký tábor s výukou angličtiny v Modřicích

18.03.2014 10:20

Letní plavecký příměstský tábor s výukou angličtiny pořádají Hastrmánci Modřice:  https://hastrmanci.cz

Výuku angličtiny zajišťuje Jazykovka Modřice (Magdalena Večeřová) - https://jazykovka-modrice.webnode.cz

 

Tábor je vhodný pro děti od 4 (3) do 8 (9) let. Denně výuka plavání a angličtiny, řada kreativních a výtvarných činností, soutěže a spousta dalších překvapení.

Pokud Vaše děti ještě nikdy neplavaly, budete příjemně překvapeni, co se za týden naučily a ty, které již plavaly, se díky intenzivnímu tréninku 2x denně ještě zlepší. Výuka angličtiny bude probíhat 1x denně 30 minut a děti budou rozděleny podle toho, zda už nějakou zkušenost mají, či ne. Pro úplné začátečníky je připraveno seznámení s jazykem, vše probíhá formou her a děti si ani neuvědomují, že se něco “učí”. Děti, které již nějakou zkušenost s angličtinou mají, budou mít lekce přizpůsobeny své pokročilosti, nebudou muset začínat úplně od začátku.V ceně je pronájem sportovišť (prostor wellness centra a venkovní zahrady) a vybavení, materiál pro výtvarné činnosti, práce našich profesionálních a oblíbených lektorek plavání a cvičení dětí, výuka angličtiny, jídlo zahrnující oběd, svačinu dopolední a odpolední, pitný režim, odměny za soutěže. Oběd bude zajištěn v jídelně v budově.

Kde: Wellness centrum Hastrmánci Modřice, Masarykova 1018

Kdy:  14. 7. – 18. 7. 2014

            11. 8. – 15. 8. 2014

Čas: každý den od 7:00 hodin do 17:00 hodin  (v případě potřeby do 18 hodin)

Pro věk : od 4 let do 8 let

Cena:  2690,-Kč, při zaplacení do 31. 5. 2014 je cena příměstského tábora 2.490,- Kč! Sleva pro 2. dítě (sourozence) je 10% z ceny.

Přihlásit se a více informací můžete získat na ivana@hastrmanci.cz nebo mob: 773 998 222, zde prosím uveďte termín příměstského tábora, příjmení a jméno přihlašovaného dítěte. Obratem Vám zašleme přihlášku a podklady pro platbu příměstského tábora. Platba je nutná nejpozději měsíc před zahájením příměstského tábora v hotovosti nebo převodem. Platba je možná také prostřednictvím faktury.